Tekeningen en 3D-modellen

Onze constructeurs maken, aan de hand van de constructieberekening, een samenvatting van uitgangspunten, overzichtstekeningen en bijbehorende principedetails zodat voor de architect, gemeente en aannemer inzichtelijk is hoe de ontworpen constructie eruit ziet. Deze gegevens neemt de architect over in het definitief bouwkundig ontwerp en worden in de uitvoeringsfase door de aannemer gebruikt om leveranciers aan te sturen.

Handmatige schetsen, of digitale technische tekeningen en 3D-modellen.

De overzichtstekeningen van het constructief ontwerp kunnen naar wens worden aangeleverd als handmatige schetsen, of als digitale technische tekeningen en 3D-modellen. Onze modelleurs werken met behulp van het software pakket Allplan constructieve ontwerpen uit tot digitale 3D-modellen (BIM) en technische tekeningen. We modelleren elk model op maat, specifiek per project(fase) en houden van de uitdaging om in samenspraak met de architect en aannemer alle details op elkaar aan te laten sluiten.

Naast het opstellen van constructieschema’s en details is Adviesburo CK2 tevens gespecialiseerd in het vervaardigen van 3D-modellen en productietekeningen van prefab betonelementen, inclusief wapening. Voor het uitwerken van de 3D-vorm modellen maken onze modelleurs gebruik van Allplan en voor het uitwerken van 3D-wapening van het software pakket Tekla.

Uitgelichte projecten

Projecten waar we trots op zijn

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel naar 0497 – 381218 of stuur een e-mail naar info@adviesburoCK2.com.