Creativiteit, kennis en kwaliteit

CK2 is een vooruitstrevend ingenieursbureau dat werkt aan integrale oplossingen op het gebied van bouwconstructies. Service staat hoog in het vaandel, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Contact

Vooruitstrevend ingenieursbureau

Indien u bouwplannen heeft is het belangrijk een ervaren en deskundige constructeur in te schakelen. Als constructeur zijn wij inzetbaar voor o.a. de volgende diensten: ontwerp, advies, berekeningen, betonconstructies, houtconstructies, staalconstructies, wapeningstekeningen en het tekenen van prefab bouwconstructies.

CK2 is een vooruitstrevend ingenieursbureau dat werkt aan integrale oplossingen op het gebied van bouwconstructies. Onze medewerkers zijn ervaren en betrokken specialisten, die praktijkgericht te werk gaan en meedenken in creatieve oplossingen. Groot genoeg voor complexe projecten, maar óók klein genoeg voor maatwerk. Naast ons hoofdkantoor in Bladel staan wij ook internationaal op de kaart met ons kantoor in Empoli (Italië).

Gewaardeerde partner

Als vernieuwend bedrijf met ruime ervaring is CK2 een gewaardeerde partner voor architecten, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en particuliere opdrachtgevers. Wij berekenen, tekenen en adviseren bij onder andere nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Adviesburo CK2 heeft een brede expertise en komt met goed doordachte praktische plannen en professionele 3D-modellen tot de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Een goed doordacht constructieadvies is belangrijk. Of het nu gaat om beton, staal of hout, Adviesburo CK2 weet zowel in de rol van hoofdconstructeur als detailengineering alle projecten vanaf de ontwerpfase te begeleiden. Daarvoor schuiven we het liefst in een vroeg stadium van het bouwproces aan en staan we in direct contact met u als architect, bouwbedrijf, projectontwikkelaar, leverancier of particulier. Graag denken wij praktisch met u mee!

Onze medewerkers

Ons enthousiast team

Ir. Frits van Gompel
Constructeur / Tekenaar
Locatie: Nederland
Michael van Endert
Modelleur / Tekenaar
Locatie: Nederland
Ing. Daphne Stacie
Modelleur / Tekenaar
Locatie: Nederland
Ir. Arjen Roosen
Constructeur / Tekenaar
Locatie: Nederland
Ing. Tim van de Staak
Constructeur / Bouwkundige
Locatie: Nederland
BSc. Klaas Tutelaers
Modelleur / constructeur
Locatie: Nederland
Ing. Noël Köhne
Directeur - bouwkundige
Locatie: Italië
Ir. Frans Cox
Directeur - constructeur
Locatie: Nederland
Arch. Enrico Macelloni
Modelleur / Tekenaar
Locatie: Italië
Tijn Klessens
Modelleur / constructeur
Locatie: Nederland

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel naar 0497 – 381218 of stuur een e-mail naar info@adviesburoCK2.com.